Haberler

Gençlerimize büyük mirasımızı aktarmaya devam ediyoruz. Yaşamaya değer bir Sancaktepe için çalışıyoruz.

Yenidoğan Şehit Mustafa Güsul Polis Merkezi Hizmete Açıldı

Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi’nde kısa bir süre önce temeli atılan ve Ä°çiÅŸleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun himayelerinde Sancaktepe Belediyesi’nin de katkıları ile  yapımı tamamlanan YenidoÄŸan Åžehit Mustafa Güsul Polis merkezi hizmete açıldı.

12 Ocak Salı günü gerçekleÅŸen açılış programına;Belediye BaÅŸkanımız Av.Åžeyma DöÄŸücü  Sancaktepe Kaymakamı Adnan ÇakıroÄŸlu,Ä°lçe Emniyet Müdürü Veli Åžengül, Sancaktepe Belediye BaÅŸkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri ve Muhtarlar katıldı. 

Sancaktepe Belediye BaÅŸkanı Av.Åžeyma DöÄŸücü yaptığı konuÅŸmada “Ä°lçemize hizmet verecek olan bu karakolun daha modern daha güzel bir binaya kavuÅŸması hem emniyet  müdürlüÄŸümüz açısından hem mülki adli görevlerin yapılması açısından hem de ilçe halkı açısından çok önem arz ediyor. BaÅŸta Ä°çiÅŸleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu baÅŸta olmak üzere emeÄŸi geçenlere teÅŸekkür ediyorum.Bu güzel yapının ortaya çıkmasında emeÄŸi olan herkese ÅŸükranlarımı sunuyor, merkezimizin vatana ve millete hayırlı olmasını diliyorum” ÅŸeklinde sözlerini tamamladı.

Açılış programında kısa bir konuÅŸma yapan Sancaktepe Kaymakamı Adnan ÇakıroÄŸlu, “YenidoÄŸan Åžehit Mustafa Güsul Polis Merkezimiz vatandaÅŸlarımızın asayiÅŸi ve huzuru için hizmet verecek. Ä°lçemize yakışır bir polis merkezi oldu. Ä°lçemize ve ülkemize hayırlı uÄŸurlu olsun. “ dedi.

Yapılan konuÅŸmaların ardından Sancaktepe Kaymakamı Adnan ÇakıroÄŸlu, Sancaktepe Belediye BaÅŸkanı Av. Åžeyma DöÄŸücü ve Ä°lçe Emniyet Müdürü Veli Åžengül ile birlikte yeni Polis Merkezinde incelemelerde bulundu.

Açılış programı sonunda Polis Merkezinin yakınında ikamet eden bir vatandaÅŸ, emniyet görevlilerine “mahallemize hoÅŸ geldiniz” diyerek, tatlı ikramında bulundu.