Haberler

Gençlerimize büyük mirasımızı aktarmaya devam ediyoruz. Yaşamaya değer bir Sancaktepe için çalışıyoruz.

Sancaktepeli Anneler Ä°ftarda BuluÅŸtu

Sancaktepe Belediye BaÅŸkanı Av.Åžeyma DöÄŸücü, Anneler Günü nedeniyle Sancaktepeli annelerle iftar programında bir araya geldi.

Sancaktepe Belediye Av.BaÅŸkanı Åžeyma DöÄŸücü, Anneler Günü nedeniyle Sancaktepeli annelerle iftar programında bir araya geldi. BaÅŸkan DöÄŸücü, "Biz kadınlar el ele verirsek gerek Sancaktepe'de, gerek Ä°stanbul'da ve gerek Türkiye'de huzuru, barışı, kardeÅŸliÄŸi her daim üstün kılabiliriz" dedi.

Sancaktepe Belediyesi, Recep Tayyip ErdoÄŸan Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftar programında Sancaktepeli anneleri ve anne adaylarını bir araya getirdi. Sancaktepe Belediye BaÅŸkanı Av. Åžeyma DöÄŸücü'nün ev sahipliÄŸinde gerçekleÅŸen programa MHP Sancaktepe Kadın Kolları BaÅŸkanı Öznur Balcı ile çok sayıda davetli katıldı. Ä°ftar öncesinde Kuran'ı Kerim tilaveti ile baÅŸlayan programda ezanın okunmasıyla oruçlar hep birlikte açıldı. Ä°ftar yemeÄŸinin ardından kürsüye gelen Sancaktepe Belediye BaÅŸkanı Av.Åžeyma DöÄŸücü, davetlilere katılımlarından dolayı teÅŸekkür etti. DöÄŸücü, "Ä°stanbul'un bir tane kadın belediye baÅŸkanı var. Bu nedenle annelerimizi, Anneler Günü'nde yalnız bırakamazdık. Davetimize icabet ettiniz, ÅŸeref verdiniz. Ä°lçemizde ilk olarak görevlendirildiÄŸimizde, malumunuz birçok sözler duyduk; 'Kadından belediye baÅŸkanı olur mu?' diye. Ama bugün ikinci ayımızı tamamlıyoruz ve bugün dönüp baktığımızda, kampanya süreci de dahil olmak üzere ÅŸu ana kadar yaptığımız iÅŸlerde Sancaktepe'nin kadın belediye baÅŸkanını çok sevdiÄŸini ve desteklediÄŸini görüyoruz. Ben burada hanımefendiler varken, bütün Sancaktepe'ye siz hanımefendiler nezdinden teÅŸekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra MHP Sancaktepe Ä°lçe Kadın Kolları BaÅŸkanı Öznur Balcı, BaÅŸkan Åžeyma DöÄŸücü'ye bütün anneler adına çiçek takdim etti.

Program öncesinde konuÅŸan Sancaktepe Belediye BaÅŸkanı Av.Åžeyma DöÄŸücü, "Bugün Sancaktepe olarak, bir kadın belediye baÅŸkanı olarak, bir anne olarak Sancaktepe'mizdeki hanımefendileri, anneleri davet ettik ve bugün Anneler Günü'nde iftarımızı birlikte yapacağız. Ben annelerimizin ne kadar fedakar çalıştıklarını, gerek sosyal hayatta, gerek siyasal hayatta, kısaca hayatın her alanında kadınların fedakarlıklarıyla nelerin yapıldığını çok iyi bilen, bizatihi yaÅŸayan birisi olarak, hanımlarımızla bu akÅŸamı beraber geçirmek istedik. Bizim için çok büyük anlamı var. Ä°nÅŸallah hanımefendiler de memnun kalacaktır diye ümit ediyorum. Anneler Günü mesajı olarak da ÅŸunu söylemek istiyorum. Biz kadınlar el ele verirsek gerek Sancaktepe'de, gerek Ä°stanbul'da ve gerek Türkiye'de huzuru, barışı, kardeÅŸliÄŸi her daim üstün kılabiliriz. Çünkü biz anneyiz ya da anne adayıyız. Ä°çimizde merhamet, ÅŸefkat duygusuyla hareket ediyoruz ve ülkemizdeki tek bir evladımızın bile gözünün yaşını istemeyiz. Onun için, gözyaÅŸlarımız hep mutluluk için aksın diyoruz. Anneler, kadınlar el ele versin, ülkemiz için çalışsın diyoruz" diye konuÅŸtu.