Haberler

Gençlerimize büyük mirasımızı aktarmaya devam ediyoruz. Yaşamaya değer bir Sancaktepe için çalışıyoruz.

Sancaktepe Belediyesi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Sancaktepe Belediyesi ile Belediye ve Özel Ä°dare Çalışanlar BirliÄŸi (Bem-Bir-Sen) arasında memur personele yönelik sosyal denge sözleÅŸmesi düzenlenen törenle imzalandı.

14 Ocak  Salı günü gerçekleÅŸen imza töreninde Belediye BaÅŸkanımız Av.Åžeyma DöÄŸücü, Bem-Bir-Sen 7 No´lu Åžube BaÅŸkanı Harun Kopuz ve Memurlar hazır bulundu.

Ä°mza Töreninde bir konuÅŸma yapan Sancaktepe Belediye BaÅŸkanı Av.Åžeyma DöÄŸücü; “Memur Personellerimizi kapsayacak kanuni limiti en üst seviyesinden, herkese eÅŸit bir ÅŸekilde yararlanacağı ‘Sosyal Denge’ ödeme konusunda sendika ile yapılan olumlu görüÅŸmeler sonucunda mutabakata vardık. Bu sözleÅŸmenin personellerimizi daha çok motive edici ve hep birlikte Sancaktepe halkına daha çok hizmet etme ÅŸevkimizi arttıracağına inanıyorum. Bizler  insanımıza hizmet etmekle mükellefiz. Bundan sonra daha çok azimle çalışacağınıza olan inancım tamdır.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Bem-Bir-Sen 7 No´lu Åžube BaÅŸkanı Harun Kopuz ise yaptığı konuÅŸmada ““Belediye BaÅŸkanımız Av.Åžeyma DöÄŸücü’ye, memur arkadaÅŸlarımız adına düzenlemiÅŸ olduÄŸu bu anlamlı günde, sizlerle birlikte olmaktan gurur duyduÄŸumuzu belirtmek isterim. Belediye BaÅŸkanımız bir kez daha nezaketlerinden ödün vermemiÅŸ, sizleri ve bizleri böyle güzel bir ortamda buluÅŸturarak sevincimizi Sosyal Denge SözleÅŸmesi imza töreni ile taçlandırmıştır.” dedi.

Atılan imzalardan sonra Bem-Bir-Sen 7 No´lu Åžube BaÅŸkanı Harun Kopuz, BaÅŸkanımız Av.Åžeyma DöÄŸücü´y e  çiçek takdim ederek teÅŸekkürlerini sundu.