Haberler

Gençlerimize büyük mirasımızı aktarmaya devam ediyoruz. Yaşamaya değer bir Sancaktepe için çalışıyoruz.

Başkan Döğücü’den Muhtarlara Kutlama

Sancaktepe Belediye BaÅŸkanı Av.Åžeyma DöÄŸücü, 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle ilçemizde bulunan 19 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.
 

19 Ekim Pazartesi günü gerçekleÅŸen yemekli toplantıda söz alan BaÅŸkan DöÄŸücü “Ben burada ÅŸahsım adına tüm Muhtarların Muhtarlar gününü kutlarım. Muhtarlık demek demokrasinin, yerel yönetimlerin baÅŸladığı yer demek. Onun için sizler millet ile devlet arasında köprü vazifesi görüyorsunuz. Åžehrimizi hep birlikte kalkındırıyor ve geliÅŸtiriyoruz. Hizmeti birlikte yapıyoruz. Toplumda sorumluluk, yerel yönetimde, kurumlarda ve muhtarlıklardadır.Millet iradesiyle devlet elinin kesiÅŸtiÄŸi noktayı temsil eden muhtarlarımıza gerek pandemi döneminde, gerekse daha öncesinde yaptıkları fedakar ve sevgi dolu çalışmalarından dolayı teÅŸekkür ediyor, Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Muhtarların halkla iç içe yaÅŸayan, onların sorunlarını en iyi bilen insanlar olduÄŸunu bu yönü ile mahallenin eli ayağı, gözü kulağı olduÄŸunu belirten BaÅŸkan DöÄŸücü, toplantı sonunda 19 Ekim Muhtarlar gününü tekrar kutlayarak günün anısına 19 Mahalle Muhtarı ile  hatıra fotoÄŸrafı çektirerek çeÅŸitli hediyeler takdim etti.