7 farklı Şubesi ile SANFİT Fitness Salonları Sancaktepe’li Sporseverlerin Hizmetinde

Spora ve sporcuya verdiÄŸi destekle bugüne kadar birçok yetenekli genci Türk sporuna kazandıran Sancaktepe Belediyesi, yeni yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Ä°lçe genelinde kısa süre önce 7 farklı noktada açılan fitness salonlarına Sancaktepe’li vatandaÅŸların ilgisi çok büyük oldu.

Abdurrahmangazi,Akpınar, Osmangazi, YenidoÄŸan, Sarıgazi,Kemal Türkler ve Mevlana mahallesi’nde hizmete açılan SANFÄ°T fitness salonlarına 12 farklı branÅŸta  4386 kiÅŸi kısa sürede kayıt yaptırdı.

Sancaktepe Belediyesi tarafından projelendirilerek hazırlanan ve sporseverlerin kullanımına sunulan ve profesyonel fitness cihazlarıyla donatılan merkezde haftanın 7 günü alanında uzman hocalar eÅŸliÄŸinde verilen eÄŸitimlerde kadınlara ücretsiz olarak eÄŸitim alıp spor yapabilme imkanı sunuluyor.